Wie is Pruikensalon Natascha

Gewoon,…. Natascha Drieshen. In 1993 heb ik de stap gezet om voor mij zelf iets op te gaan bouwen en ben begonnen met Natascha’s Hair weave studio. Na jaren van succes begon het toch weer te kriebelen naar meer uitdaging, meer voldoening! En ben mij gaan richten op het medische vak op het gebied van het haar. Zeker een vak waar ik mijn passie en kennis uit kan oefenen, waar ik veel kan betekenen voor ieder met een haar probleem. In het jaar 2004 zijn we verhuisd van Deurne naar de Kapelweg te Vlierden om meer te kunnen bieden voor de cliënten. Ook daar was ik na enkele jaren aan uitbereiding toe en heb ik in februari 2013 mijn nieuwe pand aan de Kapelweg 6 geopend. Waar nog meer ruimte en privacy is, een aparte mutsjes – petten - sjaals salon gevestigd is en met ruim voldoende parkeerplaatsen aan de deur. Een laagdrempelige salon waar ondanks de redenen van komst toch landelijke gezelligheid uitstraalt. wat gebleven is ….. is mijn service!

 

Pruikensalon Natascha, al ruim 30 jaar een begrip in Brabant regio Deurne/Vlierden

 

Mijn doel is; dat de cliënt blijft wie zij of hij was voordat er haaruitval optrad, ik wil graag ieder in zijn of haar eigenwaarde laten, de trots en het zelfvertrouwen geven wat je als mens nodig hebt…….. Daar doe ik het voor, dat is mijn passie en kennis!

Ik ben SEHM en ANKO gecertificeerd en mag aan alle zorgverzekeraars leveren. Ik meet pruiken aan voor mensen met Chemotherapie of Alopecia Areata / Androgenetica, maak haarwerken en huid/haar diagnoses met behulp van een Medi-Scope. Wat als een droom begon, is werkelijkheid geworden en zie na ruim 30 jaar mijn werk nog steeds als hobby. Ik ben er voor de cliënt als ze mij nodig hebben met service voorop!

Ziekenhuis/huisbezoek mogelijk om een haarwerk aan te meten.

Werkgebied

Mijn werkgebied bestaat uit een ruime cirkel rond: Deurne, Vlierden, Liessel, Ommel, Asten, Someren, Meijel, Neerkant,  Helmond, Brouwhuis, Stiphout, Mierlo-Hout, Mierlo, Aarle-Rixtel, Best, Eindhoven, Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Handel, Boekel, Elsendorp, Keldonk, Boerdonk, Beek en donk, De Mortel, Bakel, Milheeze, De Rips, Elsendorp, Gemert,  De Mortel, Griendtsveen, Helenaveen, Oploo, Overloon, Budel, Maarheeze, Soerendonk, Sterksel, Leende, Heeze, Geldrop, Lierop, Weert, Nederweert, Ysselsteyn, Venray, Horst, Sevenum, Smakt, Meterik,  en alle ziekenhuizen in de regio.

 

  • Maxima Medisch Centrum Eindhoven
  • Maxima Medische Centrum Veldhoven
  • St. Anna Ziekenhuis Geldrop
  • Catharina Ziekenhuis Eindhoven
  • Elkerliek Ziekenhuis  Helmond
  • VieCuri - Medisch Centrum Venray